Trebate više informacija?

Nazovite nas.
 +385/ 22/ 311-411

Spavaća soba Hespo MARTA

Spavaća soba Hespo MARTA

Opis proizvoda

Hespo MARTA
Naše spavaće sobe trebaju bi biti mirna utočišta od svakodnevnog stresa pa sigurno zaslužuju pažljivo, kreativno uređenje koje će spojiti funkcionalnost s ugodnom i opuštajućom atmosferom koja će nam osigurati kvalitetan odmor. Upravo je ovo najintimniji dio našeg doma pa je važno da se unutar njega osjećamo lijepo, smireno i sigurno. Izrazite svoju osobnost prilikom uređenja, uskladite je sa svojim potrebama i stvorite upravo takav prostor koji će svakog jutra kad se probudite izmamiti Vaš sretan, i zasluženo odmoren osmijeh.
Elementi programa namještaja Marta toliko su raznovrsni, brojni i funkcionalni da stvaraju mogućnost za oblikovanje svake spavaće sobe, bez obzira koliko bila svojim dimenzijama specifična i posebna. Jasnih linija, s brojnim praktičnim rješenjima i bonus prostorima, nekoliko vrsta komoda, ormarića i visećih elemenata, program Marta postaje diskretan, ali neophodan sudionik Vaše spavaće sobe.
Fronte su nježnih, svijetlih boja kako bi izazvale osjećaj svježine, ugode i smirenosti, ali s mogućnošću kombiniranja modernih umetaka u boji patlidžana koji će razigrati atmosferu sobe i dodati prostoru jednu dozu temperamenata. Dodatan šarm i drugačiju atmosferu zasigurno ćete svojoj sobi dodati odabirom sjajnih, lakiranih fronti koje će stvoriti interesantnu igru prelamanja svijetla te iz svakog kuta reflektirati drugačiju sliku, stvarajući time dodatnu, i uvijek novu, dimenziju Vašoj spavaćoj sobi.
I nećete stati samo na spavaćoj sobi. Marta elementi mogu i Vaš dnevni boravak učiniti modernim, prozračnim, elegantnim i ugodnim prostorom. Mogućnosti su brojne i interesantne, a Vi sad dopustite svojoj mašti da se poigra i kreira upravo ono što Vama najviše odgovara.