Trebate više informacija?

Nazovite nas.
 +385/ 22/ 311-411

Tapecirani krevet Hespo ZARA

Tapecirani krevet Hespo ZARA

Opis proizvoda

Tapecirani krevet ZARA

Krevet ZARA snažnog je i dominantnog karaktera te poseban po svojoj neobičnoj konstrukciji koja ovom krevetu osigurava stabilnost, pouzdanost i čvrstoću, ali istovremeno i sofisticiranu estetiku. Bogato, ali odmjereno i elegantno uzglavlje moguće je izvesti u dvije različite visine, više od 140 cm i niže od 120 cm. Ono više svojom će impozantnošću imati značajnu ulogu u atmosferi svake spavaće sobe, a niže uglavlje zadržava sve kvalitete i karakteristike ovog kreveta, ali samozatajno će i velikodušno dati prostora da se istaknu i slike na zidu ili možda neke police koje su iznad njega na zidu postavljene.
Svi su tapecirani dijelovi mekano podstavljeni, a upravo odabir jedne od tkanina iz bogate palete kvaliteta i boja, zaokružiti će estetku komponentu ovog kreveta te ga povezati i uskladiti s ostalim namještajem u prostoriji u skladnu i ugodnu cjelinu.
Ovaj se krevet izrađuje u dvije varijante i u odnosu na spremište ispod ležaja. Kada nema spremište naziva se samo Zara i u svom sastavu tada ne sadrži elastične podloge te se može kombinirati sa bilo kojim modelom podnica iz bogatog Hespo programa osim MATIC modela, s električnim motorom. Za njih je nužno predvidjeti drugi raspon metalnih nosivih prečki te obavezno to napomenite kod narudžbe kreveta. Model sa spremištem zove se Zara Lux i u svom standardnom sastavu ima ugrađenu elastičnu podlogu sa mehanizmom za podizanje.
Kreveti Zara i Zara Lux standardno se proizvode za dimenzije madraca:
140 / 160 / 180 x 190 • 140 / 160 / 180 x 200 cm.