Mladenačke sobe Hespo FUNKY

na lageru

Mladenačke sobe Hespo FUNKY

Kategorija:

Hespo FUNKY
U mladenačkoj dobi djeteta od neprocjenjive je važnosti osigurati im prostor koji će oni zvati svojim teritorijem i svojim utočištem. Prostor u kojem će na sebi svojstven način preživjeti ove uzburkane, osjetljive godine. Mladenačka soba trebala bi biti moderna, razigrana i prilagođena potrebama i navikama djeteta. U tinejdžerskoj se dobi često mijenja ukus djeteta pa namještaj treba biti jednostavan kako bi odgovarao i djevojkama i mladićima, kako bi se izvrsno prilagodio svim njihovim intervencijama u sobi, mogućim promjenama boja zidova te različitim detaljima s kojima će oni dati osobni pečat prostoru. Neminovno je da, s vremenom, glavnu ulogu u dječjoj sobi više nemaju igračke već hi-fi tehnika, računala, televizori, mnogo garderobe, razni sportski rekviziti i bezbroj njima neprocjenjivo važnih sitnica.
Kako bi djeca osjetila da poštujemo njihove prioritete i njihovu imovinu, pri odabiru i kombiniranju namještaja treba uzeti u obzir sve njihove afinitete. Upravo je to bila ideja vodilja pri razvoju elemenata sobe Funky. Praktični ormari, veliki stol s dodacima, dovoljno otvorenih polica za knjige, stripove, spomenare i sve stvari koje djeca želi pokazati svijetu, ali i dovoljno zatvorenih dijelova u kojima će biti pohranjene njihove tajne. Velike Funky ladice s kotačima, osim za spremanje stvari, mogu se koristiti i kao stolići oko kojih se, uz dodatak šarenih jastuka i sjedećih vreća može stvoriti prostor za druženje s prijateljima.
Stvorite svom tinejdžeru stimulativan prostor u kojem će rado i produktivno provoditi vrijeme te na kraju dana mirno zaspati sanjajući velike ljubavi i velike životne uspjehe koji ga očekuju.

Main Menu