Spavaća soba Hespo MARTA

na lageru

Spavaća soba Hespo MARTA

Kategorija:

Hespo MARTA
Naše spavaće sobe trebaju bi biti mirna utočišta od svakodnevnog stresa pa sigurno zaslužuju pažljivo, kreativno uređenje koje će spojiti funkcionalnost s ugodnom i opuštajućom atmosferom koja će nam osigurati kvalitetan odmor. Upravo je ovo najintimniji dio našeg doma pa je važno da se unutar njega osjećamo lijepo, smireno i sigurno. Izrazite svoju osobnost prilikom uređenja, uskladite je sa svojim potrebama i stvorite upravo takav prostor koji će svakog jutra kad se probudite izmamiti Vaš sretan, i zasluženo odmoren osmijeh.
Elementi programa namještaja Marta toliko su raznovrsni, brojni i funkcionalni da stvaraju mogućnost za oblikovanje svake spavaće sobe, bez obzira koliko bila svojim dimenzijama specifična i posebna. Jasnih linija, s brojnim praktičnim rješenjima i bonus prostorima, nekoliko vrsta komoda, ormarića i visećih elemenata, program Marta postaje diskretan, ali neophodan sudionik Vaše spavaće sobe.
Fronte su nježnih, svijetlih boja kako bi izazvale osjećaj svježine, ugode i smirenosti, ali s mogućnošću kombiniranja modernih umetaka u boji patlidžana koji će razigrati atmosferu sobe i dodati prostoru jednu dozu temperamenata. Dodatan šarm i drugačiju atmosferu zasigurno ćete svojoj sobi dodati odabirom sjajnih, lakiranih fronti koje će stvoriti interesantnu igru prelamanja svijetla te iz svakog kuta reflektirati drugačiju sliku, stvarajući time dodatnu, i uvijek novu, dimenziju Vašoj spavaćoj sobi.
I nećete stati samo na spavaćoj sobi. Marta elementi mogu i Vaš dnevni boravak učiniti modernim, prozračnim, elegantnim i ugodnim prostorom. Mogućnosti su brojne i interesantne, a Vi sad dopustite svojoj mašti da se poigra i kreira upravo ono što Vama najviše odgovara.

Main Menu