Tapecirani krevet Hespo ASTORIA

na lageru

Tapecirani krevet Hespo ASTORIA

Kategorija:

Tapecirani krevetASTORIA

Impresivan, moderan i dimenzionalno impozantan oblik kreveta Astoria u kompletu s madracem istog imena zasigurno će u svakoj spavaćoj sobi apsolutno zauzeti glavnu ulogu. Specifična, bogata, aristokratska forma naprosto nam, sama po sebi, obećaje i vizualizira udobnost i uživanje u čitanju omiljene knjige ili polagano, beskonačno buđenje u sunčano nedjeljno jutro.
Čvrst i stabilan, vrhunski udoban te čistog, elegantnog oblika, ovaj krevetni sustav otvara novu dimenziju u opremanju spavaćih soba.
Krevet Astoria izvrsno se, estetski i funkcionalno, nadopunjuje s madracem Astoria te zajedno čine izuzetno elegantan, luksuzan i specifično visok ležaj (75 cm) izrazite udobnosti. Snažna i kompaktna forma ovog kreveta istaknuta je i time što je izrađen po principu tzv. box kreveta koji kao podlogu madracu ne treba dodatne podnice već u sklopu kreveta ima ugrađenu dodatnu opružnu jezgru koja spavanje čini još udobnijim.
Kao i kod svih tapeciranih kreveta, i na krevetu Astoria će se potpuna vizualna harmonija postići tek odabirom jedne od ponuđenih tkanina.
Standardne dimenzije: (madrac) 140*190 / 140*200 / 160*190 / 160*200 / 180*190 / 180*200 cm.

Main Menu