Tapecirani krevet Hespo OPERA

na lageru

Tapecirani krevet Hespo OPERA

Kategorija:

Tapecirani krevet OPERA

Krevet Opera pročišćenog je dizajna, istovremeno stabilan i kompaktan, ali i izuzetno elegantan sa svojim ponosnim, visokim uzglavljem. Upravo je specifično uzglavlje dominantan estetski detalj ovog kreveta jer je impresivno u svojoj uspravnosti i eleganciji, ali ipak mu forma ostaje simplificirana i skladna. Udobno je podstavljeno i spremno poduprijeti nas kad poželimo čitati prije spavanja neko interesantno i opuštajuće štivo.
Upravo radi elegantnog i harmoničnog oblika, krevetu Opera odgovara svaka boja i vrsta tkanine ili eko-kože te time dobiva veliku mogućnost transformacija i prilagodbe konačnog dojma individualnom prostoru.
Ovaj se krevet izrađuje u dvije varijante i u odnosu na spremište ispod ležaja. Kada nema spremište naziva se samo Opera i u svom sastavu tada ne sadrži elastične podloge te se može kombinirati sa bilo kojim modelom podnica iz bogatog Hespo programa osim MATIC modela, s električnim motorom. Za njih je nužno predvidjeti drugi raspon metalnih nosivih prečki te obavezno to napomenite kod narudžbe kreveta. Model sa spremištem zove se Opera Lux i u svom standardnom sastavu ima ugrađenu elastičnu podlogu sa mehanizmom za podizanje.
Krevet Opera proizvodi se za dimenzije madraca:
140 / 160 / 180 x 190 • 140 / 160 / 180 x 200 cm

Main Menu